Diensten

Houtenbedrijfshal of houtenbedrijfsgebouw


Bent u van plan om een hal of loods te bouwen? Als specialist in houten hallenbouw of houtenloods bieden wij voor elk doel de juiste oplossing.

Van industriële, commerciële of productiehallen tot magazijnen en sport- en vrijetijdshallen: wij plannen uw hal of bedrijfsgebouw voor specifieke functies en passen deze dankzij ons systeemontwerp flexibel aan uw behoeften aan.

Onze houtenhallen of houtenloods bieden u de nodige ruimte om de productieprocessen van uw goederen efficiënt in te richten.

Samen plannen we uw houtenloods zo dat deze is afgestemd op uw behoeften en voldoet aan de eisen van uw productieproces. Dankzij ons systeemontwerp garanderen wij u maximale kosteneffectiviteit.

Uw meerwaarde wanneer u kiest voor een houten hal

Ecologisch & duurzaam

Korte transportroutes, een laag gewicht en een energiezuinige verwerking maken hout tot een uiterst aantrekkelijk en duurzaam bouwmateriaal.

Grote overspanningen

Wij bouwen houtenbedrijfsgebouwen met overspanningen tot 70 meter. Grote, kolomvrije ruimtes bieden flexibiliteit en ruimte om te werken.

Bovenloopkranen van verschillende fabrikanten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd.

Snelle installatie

Dankzij een hoge mate van prefabricage garanderen wij een snelle en op maat gemaakte montage van uw hal.

Hoog niveau van brandveiligheid

De natuurlijke levensduur van hout in geval van brand is een doorslaggevende veiligheidsfactor bij de bouw van houten hallen.

Aangenaam binnenklimaat

Door de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze te reguleren, creëert hout een aangename omgeving waarin medewerkers zich bijzonder op hun gemak voelen.

Esthetisch en modern

Wij plannen en produceren elke hal afzonderlijk. Er zijn geen grenzen aan het interieur- of exterieurontwerp van het gebouw.

ontwerp via onze 3d configurator uw eigen loods