Over het bedrijf

Willem Hoekstra Bouw- Onderhoud- en Aannemersbedrijf


Het bedrijf is opgericht op 19 oktober 1997 door Willem en Sandra Hoekstra als bouw- en onderhoudsbedrijf. Het bedrijf was toenmalig gevestigd aan de Langedijk 11 net buiten Hurdegaryp. Zowel Willem als Sandra zijn opgegroeid in een familie die nauw verbonden is aan de bouwwereld. Hierdoor was keuze om zelf een bouwbedrijf te start snel gemaakt. Door de loop van de jaren is op deze locatie een loods gebouwd voor de groeiende bedrijfsactiviteiten.

Het bedrijf bestaat nu al enige tijd en vormt samen met andere bedrijven het MKB in Hurdegaryp. Sinds het ontstaan in 1997 streven wij projecten te realiseren voor een betaalbare prijs in de daarvoor hoogst haalbare kwaliteit. In 2000 namen Willem en Sandra het besluit om te verhuizen naar Hoeksterpaed 13 in Hurdegaryp. Deze nieuwe locatie bood een ideale woon-werklocatie voor het bedrijf, met een eigen werkplaats waar kozijnen en andere opdrachten gemaakt kunnen worden onder de beste omstandigheden.

Na het succesvol hebben afgerond van zijn studie bouwkunde en het behalen van zijn aannemersdiploma treedt Thys Hoekstra in 2015 toe als vennoot tot het bedrijf. Door deze toetreding in het bedrijf wordt het bedrijf omgedoopt tot bouw- onderhoud- en aannemersbedrijf Willem Hoekstra V.o.f.

Het harde werken door de jaren heen heeft het bedrijf een solide fundering gegeven in het dorp en daar om heen. Dit is mede gelukt door korte communicatie lijnen met de klant en een eerlijk advies zorgen wij voor het gewenste eindresultaat tegen een goede prijs. Wij denken graag vanaf de tekentafel met u mee over hoe wij uw project het beste kunnen uitvoeren. Deze manier van werken heeft ons door de jaren veel mooie projecten opgeleverd die wij samen met de opdrachtgever tot een mooi resultaat hebben gebracht.

Rondleiding door het bedrijf


Om u een unieke inkijk te geven binnen ons bedrijf hebben wij hier een foto overzicht van ons bedrijfslocatie gemaakt.

Het bedrijf is gevestigd in een kop-romp boerderij waarvan de schuur in 1798 is gebouwd. Door een grondige renovatie vanaf het jaar 2000 is er een ruime woon- werklocatie ontstaan met een inpandige werkplaats, magazijn en de mogelijkheid om onze bedrijfswagens te stallen.